Denise Betsema vond scenario niet in haar voordeel spelen
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Betsema had het zwaar in de achtervolging op de twee leidsters

Denise Betsema vond scenario niet in haar voordeel spelen
Foto: © photonews

Opnieuw een podiumplaats voor Denise Betsema, al kostte het in Hoogstraten wel heel wat inspanningen. Nadat ze naar voren was opgerukt, kwam ze alleen te zitten in de achtervolging op Cant en Worst. Dat vond de renster van Marlux-Bingoal eigenlijk toch niet ideaal.

"Er stond best veel wind. Het was best zwaar om alleen te zitten. Die modderstroken waren ook ontzettend zwaar. Ik voelde de wedstrijd van gisteren in de benen", bekende Betsema. "Ik ben heel blij om nog als derde kunnen finishen, want achter mij werd ook flink doorgereden."

De modder en de schuine kanten zorgden alvast voor uitdagingen genoeg. "Ik denk dat ik tevreden mag zijn met zo'n moddercross. Je had twee schuine kantjes. De eerste kon ik nog wel op fietsen. Die tweede schuine kant was voor mij echt niet te fietsen. Ik denk wel dat de mannen een poging zullen wagen."

SUPERPRESTIGE HOOFDDOEL VOLGEND SEIZOEN

Sowieso heeft Betsema er een geweldig seizoen opzitten en in de toekomst wil ze zeker scoren in dit soort klassementen. "De Superprestige gaat zeker één van de hoofddoelen worden. Ik hoop dit jaar nog te kunnen afsluiten met de derde plaats in het algemeen klassement."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant
27/10/2019 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties