Erg zuur: ploegmaat van Greg Van Avermaet en Serge Pauwels breekt elleboog in eerste wedstrijd voor CCC

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Erg zuur: ploegmaat van Greg Van Avermaet en Serge Pauwels breekt elleboog in eerste wedstrijd voor CCC
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Brute pech voor Simon Geschke (CCC). De Duitse ploegmaat van Greg Van Avermaet en Serge Pauwels heeft zijn elleboog gebroken bij een valpartij in de Ronde van Murcia.

De Ronde van Murcia is uitgedraaid op een sisser voor Simon Geschke. De ervaren Duitser kwam in zijn eerste wedstrijd in de kleuren van het Poolse CCC in het slot van de eerste rit ten val en brak daarbij zijn rechterelleboog. "Simon viel niet ver van de meet en was nog in staat om op zijn fiets over de finish te rijden", zegt ploegdokter Dario Spinelli. 

"Hij had heel veel pijn in zijn rechterarm, dus hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht voor verdere onderzoeken. Op een foto was te zien hoe zijn elleboog gebroken is. Hij zal in Duitsland onder het mes gaan, maar als alles volgens plan gaat, zal Simon een week later de trainingen kunnen hervatten."

'Wist meteen dat er iets mis was'

Ook zuur voor Geschke zelf. "Ik kwam ten val op een rotonde in de laatste 10 kilometer van de rit", zegt hij. "De renner voor mij kwam en ten val en ik kon hem niet meer ontwijken. Ik wist meteen dat er iets mis was met mijn elleboog. Natuurlijk ben ik erg teleurgesteld. Ik voelde me goed in vorm en ik was goed op weg met het oog op de lente. Ik had me mijn start bij CCC anders ingebeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties