? Mathieu van der Poel 'mag overgaan naar het voorjaar': "Gelukkig was je niet in alle lessen"
Redactie
| 6 reacties

'Mathieu van der Poel mag overgaan naar het voorjaar door puik rapport'

? Mathieu van der Poel 'mag overgaan naar het voorjaar': "Gelukkig was je niet in alle lessen"
Foto: © photonews

Voor Mathieu van der Poel zit het veldritseizoen er sinds zondag officieel op. Het Nederlandse fenomeen kan met 32 overwinningen enkele fantastische statistieken voorleggen. Sporza maakte er zelfs een geweldig en grappig 'rapport' van.

Het was indrukwekkend hoe Mathieu van der Poel afgelopen winter heer en meester in het veld was. Sporza vond er dan ook niks beter op om een rapport te maken met de percentages van Van der Poel. 

Op de categorieën 'Superprestige' en 'NK, EK en WK' behaalde Van der Poel de volle 100%. 'Je evenaart oud-student Sven Nys'. In de DVV Verzekeringen Trofee won Van der Poel overal, behalve op de Koppenberg: 'Jammer van je offday tijdens de uitstap naar de Koppenberg'. 

'Afwezigheid tijdens de lessen'

Van der Poel won bovendien alle manches van de Wereldbeker, behalve de Amerikaanse crossen in Iowa en Waterloo, waar hij afwezig was. Een 67% dus. 'Je afwezigheden in de lessen kosten je punten, Mathieu.'

Conclusie en resultaat: Mathieu van der Poel mag overgaan naar het ... voorjaar. '32 keer de beste van de klas. Gelukkig kom je niet naar alle lessen, zodat de andere leerlingen ook de kans krijgen om zich te tonen.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Net als vorig jaar uitstekend gewerkt @mathieuvanderpoel. Een kus van de juf en een bank vooruit!

Een bericht gedeeld door Sporza (@sporza.be) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties