Lotto Soudal maakt Belgische getinte selecties voor Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne bekend

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Lotto Soudal maakt Belgische getinte selecties voor Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne bekend
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lotto Soudal trekt met heel wat Belgen ten strijde in het Belgische openingsweekend. Tiesj Benoot is kopman in Kuurne-Brussel-Kuurne en de Omloop Het Nieuwsblad, al moet hij in de Omloop die rol wel delen met Tim Wellens.

Lotto Soudal heeft bekendgemaakt met welke renners het naar de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne gaat. Tim Wellens en Tiesj Benoot zijn de kopmannen van de ploeg in de Omloop. Zij krijgen het gezelschap van vier landgenoten en de Nederlander Brian van Goethem. Ook Jens Keukeleire wordt een man om in de gaten te houden. 

Wellens komt zondag niet aan de start van Kuurne-Brussel-Kuurne, een wedstrijd die vaak op een sprint uitdraait. Ook Keukeleire is er zondag niet bij, het jonge sprinttalent Stan Dewulf wél. Van Goethem is overigens de enige buitenlander in de selectie van de ploeg van Marc Sergeant voor het openingsweekend. 

De selectie voor de Omloop Het Nieuwsblad: Tiesj Benoot, Jasper De Buyst, Frederik Frison, Jens Keukeleire, Nikolas Maes, Brian van Goethem en Tim Wellens.

De selectie voor Kuurne-Brussel-Kuurne: Tiesj Benoot, Jasper De Buyst, Stan Dewulf, Nikolas Maes, Rémy Mertz, Lawrence Naesen en Brian van Goethem

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties