Krijgt E3 BinckBank Classic binnenkort nieuwe aankomst?

Krijgt E3 BinckBank Classic binnenkort nieuwe aankomst?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De E3 BinckBank Classic heeft voorbije vrijdag een geweldige koers opgeleverd. In principe geen reden om ook maar iets te wijzigen dus. Bovendien was de beleving aan het Forrestierstadion, waar start en aankomst is gelegen, op en top. Alleen barst het daar wel wat uit zijn voegen.

Nu de editie van dit jaar achter de rug is, begint binnenkort de voorbereiding van die van 2020. De organisatie heeft aangegeven verder te willen groeien en dus zal ook een eventuele andere aankomstplaats aan bod komen. Aan het voetbalstadion van Harelbeke op de Stasegemsesteenweg zit het immers wat krap qua ruimte.

NIET TERUG NAAR CENTRUM

Harelbeke verlaten is in ieder geval geen optie en ook een terugkeer naar het centrum van de stad is dat niet, na de heraanleg van het marktplein. Wat wel nog kan is een verhuis naar De Gavers, wat nog altijd grondgebied Harelbeke is. Dit alles zal binnenkort geëvalueerd worden.

Waar geen evalutatie van gemaakt zal worden, is de felbesproken banner die voor zoveel commotie zorgde. De UCI heeft gevraagd om voortaan toekomstige banners voorafgaand aan de publicatie eerst voor te leggen, maar de organisatie is niet van plan om op dat verzoek in te gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties