🎥 Cameron Vandenbroucke tracht om te gaan met de druk: "Het staat vast dat men mij constant vergelijkt met mijn vader"

🎥 Cameron Vandenbroucke tracht om te gaan met de druk: "Het staat vast dat men mij constant vergelijkt met mijn vader"
Foto: © photonews

Cameron Vandenbroucke vindt beetje bij beetje haar plaats in het opleidingsteam van Lotto Soudal. Nu ze zich volop op het wielrennen stort, ondervindt ze natuurlijk ook de gevolgen van het feit dat ze 'de dochter van' is. Ze probeert er alvast zo goed mogelijk mee om te gaan.

Het vertrekpunt van vader en dochter Vandenbroucke is natuurlijk wel hetzelfde. "Ik heb er niet echt bij stilgestaan dat hij ook zijn carrière startte bij Lotto. Toen men het me zei, vond ik het toch wat speciaal. Maar het beïnvloedde mijn keuze voor de Lotto-ploeg niet", benadrukt Cameron.

Het verleden van haar vader als profrenner laat haar nog niet los. Dat zal waarschijnlijk altijd zo blijven. "Het staat vast dat men mij constant vergelijkt met mijn vader. Dat wist ik vooraleer ik eraan begon. Dat was al zo toen ik atletiek deed."

Ik ben goed omringd binnen het team 

Cameron Vandenbroucke

Gelukkig doet de ploeg er alles aan om haar op alle facetten voor te bereiden op een leven als wielrenster. "Ik ben goed omringd binnen het team. Ze zullen me stap voor stap laten ontwikkelen. Ik ben mijn vader niet en heb ook niet zijn talent, maar ik ga mijn best doen en we zullen zien wat het geeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties