Roompot-Charles komt met een mooie geste voor de allerjongste fans

Roompot-Charles komt met een mooie geste voor de allerjongste fans

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zoals alle andere ploegen is ook Roompot-Charles volop aan het toeleven naar de Ronde van Vlaanderen van komende zondag. Dat is overigens niet alleen een belangrijke dag voor de renners, maar talloze wielerliefhebbers komen dan ook op straat. Bij Roompot hebben ze oog voor het contact met de fans.

Roompot wil er een wielerfeest van maken voor jong en oud. Het wil zeker de allerkleinsten niet vergeten. De jongste fans kunnen een knuffel van de Roompot-mascotte winnen in de wieleroutfit van de ploeg. Het enige wat ze daarvoor moeten doen is een kleurplaat van de mascotte inkleuren en komen afgeven voor de start aan de fanzone aan de Groenplaats in Antwerpen.

Deze actie zal overigens ook van kracht zijn in Nederland voor aanvang van de Amstel Gold Race. Roompot wil overigens de band met alle fans aanhalen en voorziet op zaterdag 25 mei een unieke wielerdag aan het Beach Resort in Kamperland.

TOCHT DOOR ZEELAND OP 25 MEI

In het bijzijn van de renners en ploegleiders zal er samen met maximaal 2000 deelnemers een tocht gemaakt worden door Zeeland. Inschrijven is gratis. Wie besluit om dat te doen, krijgt meteen ook een gratis teamshirt cadeau. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties