Oproep om Stig Broeckx Sportman van het Jaar te maken massaal gedeeld

Oproep om Stig Broeckx Sportman van het Jaar te maken massaal gedeeld
Foto: © photonews

Elke dag wordt het duidelijker hoezeer het verhaal van Stig Broeckx zovele mensen aangegrepen en geïnspireerd heeft. Zoveel vechtlust verdient ook een erkenning. Op social media roept men hem nu alvast massaal uit tot Sportman van het Jaar.

De Merksemnaar Wim Rubbens postte op zijn Facebookpagina een foto van de revaliderende renner met daarbij volgende tekst: 'Stig Broeckx moet sportman van het jaar worden. Massaal delen. Misschien maken we het verschil.'

Het gedeelte over 'massaal delen', werd door vele Facebookgebruikers alvast goed begrepen. Na 24 uur was de post van Rubbens al meer dan twintigduizend keer gedeeld en ging het stilaan naar de dertigduizend. Stig Broeckx heeft het hart van de Vlaming zeker veroverd.

ACTIE EEN BOOST VOOR GP STIG BROECKX

Zondag wordt een gedeelte van het parcours van de Ronde van Vlaanderen omgedoopt tot de Grote Prijs Stig Broeckx. Dit moet in totaal 10000 euro opleveren voor het goede doel. Ondertussen heeft tv-maker Eric Goens ook nog altijd plannen om van het verhaal van Broeckx een film te maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties