Kevin De Weert ziet vorm van de dag als allesbepalende factor: "Het blijft Bradley Wiggins die hij moet kloppen"
Redactie
| 1 reacties

Kevin De Weert hoopt dat Victor Campenaerts een goede dag heeft

Kevin De Weert ziet vorm van de dag als allesbepalende factor: "Het blijft Bradley Wiggins die hij moet kloppen"
Foto: © photonews

Performance manager Kevin De Weert heeft bij Lotto-Soudal de voorbereidingen voor de werelduurrecordpoging van Victor Campenaerts op de voet gevolgd. Ook voor De Weert was het opbouwen richting een mogelijk hoogtepunt. Al bouwt hij nog wel wat voorzichtigheid in.

De Weert sprak in Mexico ook nog de pers toe over de kansen van Campenaerts. Het is hopen op een goede dag van de renner. "Victor is geen robot. De vorm van de dag zal veel bepalen. Een slechte nachtrust kan fataal zijn. Het blijft Bradley Wiggins die hij moet kloppen", is De Weert voorzichtig.

VERTROUWEN OPGEDAAN IN TIRRENO

Wat wel in het voordeel van Campenaerts spreekt: hij staat met het nodige vertrouwen aan de start. "Zijn zege in Tirreno-Adriatico heeft Victor wel deugd gedaan. Zijn eerste tijdritzege op WorldTourniveau: dat gaf een enorme boost. En hij heeft zijn testtijden gezien natuurlijk, die zagen er ook heel goed uit."

Er is ook alles aan gedaan om er een succes van maken. Zelfs het haar van Campi is gemillimeterd. "Victor wou dat graag doen voor de groepssfeer. Ik heb daar geen probleem mee, als dat het resultaat kan bevorderen." Het komt straks dus goed op het moment van de waarheid? "We geloven erin. Als we dat niet zouden doen, zou deze onderneming er nooit gekomen zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties