Ook hoofdsponsor van ploeg Mathieu van der Poel in de wolken: "Je kunt het in miljoenen uitdrukken"
Redactie
| 6 reacties

Ook bij sponsor Corendon zijn ze duidelijk tevreden over de prestaties van Mathieu van der Poel

Ook hoofdsponsor van ploeg Mathieu van der Poel in de wolken: "Je kunt het in miljoenen uitdrukken"
Foto: © photonews

Zo'n 4,5 jaar geleden begon reisorganisator Corendon met de sponsoring van de wielerploeg rond Mathieu van der Poel. Na de straffe prestaties van de Nederlander kan ook de sponsor tevreden terugblikken.

De ploeg heeft de laatste tijd enorme stappen gezet. Van klein veldritploegje naar een ProContinentale formatie met Mathieu van der Poel als grote uithangbord. "Wat ons de afgelopen weken overkomt, de publiciteit die we voor zijn successen krijgen, is fantastisch en overtreft alles", zegt Martin de Boer, marketingverantwoordelijke bij Corendon, in HLN

Miljoenen

De afgelopen weken waren dus een voltreffer. "Je kunt het in miljoenen uitdrukken. Overal komen we in beeld, of het nu televisie is of in de commentaren in de internationale kranten. Als we die exposure zouden moeten kopen, zouden we tussen één en twee miljoen moeten betalen."

En het verhaal is eigenlijk nog maar pas begonnen. "Onze oprichter (Atilay Uslu, red.) heeft al aangegeven dat we willen meegroeien met de ploeg. We zijn begonnen in het veldrijden, we zijn nu procontinentaal en als het moet zullen we ook de stap naar de WorldTour zetten. Ik heb geen idee wat voor budget daar aan hangt", besluit de Boer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandiƫ
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop
08/05/2021 - 30/05/2021 Giro

Nieuwste reacties