Deceuninck-Quick.Step stelt nieuwe samenwerking voor
Redactie
| 3 reacties

Deceuninck-Quick.Step gaat in zee met NormaTec

Deceuninck-Quick.Step stelt nieuwe samenwerking voor
Foto: © photonews

Niemand zal tegenspreken dat Deceuninck-Quick.Step de meest succesvolle wielerformatie uit het internationale wielrennen is, maar stilstaan is achteruit gaan. Ook bij Deceuninck-Quick.Step kiezen ze voor de vlucht vooruit en daar hoort voortaan een samenwerking met NormaTec bij.

NormaTec is een bedrijf dat zijn eigen herstelsystemen ontwikkeld heeft, zodat het atleten kan helpen om hun grenzen te verleggen. Deceuninck-Quick.Step zal voortaan de compressieapparaten van NormaTec kunnen gebruiken om het herstel van de renners na een wedstrijd of na een training te bevorderen.

Studies hebben aangetoond dat de technologie van NormaTec pijn en stijfheid vermindert en zorgt voor een kleinere kans op ontstekingen. Toon Cruyt, teamdokter bij Deceuninck-Quick.Step, is in de wolken. "We zijn heel blij om hun geweldige waaier aan producten te gebruiken en beroep te kunnen doen op hun steun en expertise."

ENORME AANWINST

Ook bij NormaTec uiteraard enkel positieve geluiden over de nieuwe samenwerking. "Deceuninck-Quick.Step is één van de meest competitieve teams ter wereld", weet CEO Gilad Jacobs. "NormaTec's technologie van wereldklasse aangaande het herstel zal een enorme aanwinst zijn voor hen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties