Zegegolf van Deceuninck-Quick.Step in Californië blijft duren: "We grijpen elke kans die we krijgen"
Redactie
| 1 reacties

Fabio Jakobsen verklaart het enorme succes van Deceuninck-Quick.Step in Californië

Zegegolf van Deceuninck-Quick.Step in Californië blijft duren: "We grijpen elke kans die we krijgen"
Foto: © photonews

Doorheen het jaar grossiert Deceuninck-Quick.Step sowieso in overwinningen. In de Ronde van Californië is het wel frappant hoe groot de dominantie van de wielerploeg is binnen één en dezelfde wedstrijd. Fabio Jakobsen zorgde voor zege nummer drie en wie weet volgen er nog.

Jakobsen toonde zich de sterkste en de snelste op een lastige finish. "Ik had sterke benen, maar ook een formidabele lead-out die me uit de wind hield en me beschermde in de laatste hectische kilometers. Deze oplopende aankomst dwong me om hard te gaan, maar ik had vertrouwen en wachtte op het perfecte moment om te beginnen en het team een volgende overwinning te bezorgen."

De laatste drie etappes werden allemaal gewonnen door de mannen van The Wolfpack. Jakobsen legt het geheim van deze groep nog eens uit. "We zijn een groep renners die allen bereid zijn om onszelf op te offeren en hard te werken voor een ander."

VEEL VERTROUWEN

Het komt in de Ronde van Californië ook allemaal tot uiting. "Het mag ook vermeld worden dat we hier in goede vorm aankwamen. Onze vorige zeges deze week gaven ons veel vertrouwen. We gaan mee op die golf en grijpen elke kans die we krijgen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties