Brailsford is op Belgenjacht en heeft niet enkel Campenaerts op de radar staan

Brailsford is op Belgenjacht en heeft niet enkel Campenaerts op de radar staan
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De lovende woorden van Dave Brailsford over Victor Campenaerts hebben heel wat speculatie op gang gebracht. Komt de werelduurrecordhouder volgend seizoen uit voor Team Ineos? Er is zeker belangstelling, maar die is er ook voor andere Belgische renners.

Brailsford ontkent bij Sporza de belangstelling in Campenaerts niet. "Ik zou graag een Belg in het team hebben. Daar bestaat geen twijfel over. Dus wie weet. Er is zeker interesse, maar hij is niet de enige renner op de markt. We moeten het eens van naderbij bekijken."

GOEDE BALANS VINDEN

Bij Ineos is het belangrijk een goede balans te vinden tussen de verschillende leeftijden. "We hebben een groep van kerels die op de top van hun kunnen zijn, die 33 of 34 zijn. En we hebben een groep jonge renners met Pavel Sivakov en Egan Bernal, zo'n kerels. In het midden hebben we misschien nog iets nodig."

Dan zou iemand als Campenaerts wel een gepaste aanwinst kunnen zijn. "We kijken altijd hoe de jonge renners kunnen overgaan naar de renners in de 'Twilight'-jaren. Soms denk je: we slaan de nagel op de kop, maar de volgende dag gebeurt er iets en moet je het weer over doen. Het is ingewikkeld, maar er zijn enkele briljante renners in België. Ik zou graag een Belgische renner in mijn team hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties