Massa volk aanwezig op begrafenis Jarne Lemmens
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 27 reacties

Begrafenis Jarne Lemmens bijgewoond door 1300 rouwenden

Massa volk aanwezig op begrafenis Jarne Lemmens
Foto: © photonews

Het tragische overlijden van de 15-jarige Jarne Lemmens heeft iedereen aangegrepen. Niet verwonderlijk dus dat zovele mensen mee gingen rouwen tijdens de begrafenis van de jongen in de Sint-Pauluskerk. Zijn team Avia-Rudyco-Janatrans rijdt vanaf nu rond met een zwarte rouwband.

Er stond al een lange rij mensen aan te schuiven nog voor de plechtigheid moest beginnen, met daarbij ook vele jonge mensen. Jarne Lemmens uit Nijverseel was vorige zondagnacht in zijn slaap overleden. Ruw geschat waren er zo'n 1300 mensen, die met mondjesmaat de kerk in geraakten, aanwezig op zijn begrafenis.

Op het bidprentje stond volgende tekst: "En toen fietste je weg, je glimlachte en zwaaide naar ons, steeds verder weg achter de horizon om nooit meer terug te keren."

JARNE RIJDT MEE

Het Rudyco Cycling Team waar Lemmens deel van uitmaakte, gaat vandaag voor het eerst sinds het heengaan van de jonge renner opnieuw deelnemen aan een wielerwedstrijd. Alle renners van het team zullen wel een zwarte rouwband dragen met daarop de tekst 'Jarne rijdt met me mee'.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties