Grote kopzorgen bij Bouhanni met oog op Tourstart in Brussel: "Tijdens de koers blokkeer ik blijkbaar"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Nacer Bouhanni weet niet of hij Tourstart in Brussel haalt

Grote kopzorgen bij Bouhanni met oog op Tourstart in Brussel: "Tijdens de koers blokkeer ik blijkbaar"
Foto: © photonews

Nacer Bouhanni is niet voor het eerst het zorgenkind van Cofidis. In de Dauphiné was de Fransman één van de velen die opgaven in de tweede etappe. Dat was niet bepaald wat in het plan stond en bemoeilijkt zo ook zijn voorbereiding op een eventuele deelname in de Ronde van Frankrijk.

Aangezien de sprinterskansen niet voor in het begin van de Dauphiné waren, was het eerst kwestie te overleven. Dat is niet bijster lang gelukt. "Ze begonnen alles te geven op de eerste klim en ik kon ze nooit meer inhalen. Ik moest door de eerste twee dagen proberen te geraken, maar het is voorbij. Mijn moreel is niet geweldig", doet de spurter zijn relaas in L'Equipe.

Op zaterdag 6 juli, binnen een kleine maand, gaat de Tour van start in Brussel. Het is de vraag of het wijs is om de gedesillusioneerde Bouhanni daar te laten starten. "Of ik de Tourstart haal? Dat weet ik niet. Cofidis moet dat maar beslissen. Ik doe alles wat ik kan en train hard. Ook na de Ronde van Californië ben ik hard blijven trainen. Maar tijdens de koers blokkeer ik blijkbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties