Gecontesteerde Belgische teammanager wil klacht indienen tegen rensters die hem beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag
Redactie
| 8 reacties

Patrick Van Gansen wil klacht indienen tegen rensters die hem van grensoverschrijdend gedrag beschuldigen

Gecontesteerde Belgische teammanager wil klacht indienen tegen rensters die hem beschuldigen van grensoverschrijdend gedrag
Foto: © photonews

De afgelopen dagen hebben enkele rensters van de vrouwelijke wielerploeg Health Mate Ladies Team hun beklag gedaan over grensoverschrijdend gedrag bij teammanager Patrick Van Gansen. Onze landgenoot laat het daar niet bij en dient op zijn beurt klacht in tegen de betrokken rensters.

Patrick Van Gansen verkeert momenteel in het oog van de storm nadat verschillende rensters van zijn team hem beschuldigd hebben van grensoverschrijdend gedrag. 

Van Gansen gaat daarom klacht indien tegen de rensters die hem beschuldigen. Dat heeft hij laten weten bij de gerenommeerde wielerwebsite Cyclingnews. "Die klachten van mijn ex-rensters komen zwaar aan bij mij", vertelt Van Gansen. "Ik ontken alle beschuldigingen dan ook formeel. De komende dagen zullen mijn advocaat en ik klagen indien wegens laster. Verder wil ik met in de pers niet uitspreken over deze zaak."

'Naam zuiveren'

Esther Meisels (23), Sara Mustonen (38) en Choë Turblin (23) zijn de rensters die Van Gansen beschuldigen. De Belg zou zijn positie als teammanager helemaal misbruikt hebben, maar blijft voorlopig wel aan het hoofd van Health Mate Ladies. "We gaan zeker door tot het einde van het seizoen. Ik wil zal er alles aan doen om mijn onschuld te bewijzen en mijn naam te zuiveren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix
15/04/2020 Brabantse Pijl
19/04/2020 Amstel Gold Race

Nieuwste reacties