Patrick Lefevere laat zich niet op stang jagen

Patrick Lefevere wil nog niet te snel beslissen in transferdossiers

Patrick Lefevere laat zich niet op stang jagen
Foto: © photonews

Viviani, Gilbert, Mas, Stybar, Sabatini. Het is voor hen allemaal al onzeker of ze volgend seizoen nog deel uitmaken van Deceuninck-Quick.Step. Makelaars blijven constant aan de mouw van Patrick Lefevere trekken en hij begint het stilaan grondig beu te worden.

Lefevere had het er in Zwitserland over met de media. "Eigenlijk verveelt het me allemaal een beetje. Wist je dat de eerste rennersmakelaars zich in januari en februari al aanboden? Waarover moeten we dan al praten? Ze zitten al maandenlang achter mijn veren en proberen beslissingen bij mij af te dwingen", houdt Lefevere niet bepaald van de druk die men op hem uitoefent.

Vooral in Vlaanderen ronden ze graag snel af 

"Vooral in Vlaanderen ronden ze graag snel af, maar we zijn nog maar juni. Het klassieke voorjaar is nog maar net verteerd, de hoofdschotel komt eraan met de Tour en dan is er ook nog het dessert. Ik ben niet geneigd om nu al veel knopen door te hakken", laat Lefevere weten.

Dat wil wel zeggen dat een aantal renners op hun honger moeten blijven zitten. Van de achttien die einde contract zijn, verlengden er vier hun overeenkomst. "Ik ben een West-Vlaming. Daar zeggen we: wie niet wacht, wordt niet geacht. Als het hier toch zo goed is, kunnen ze wel even wachten, zeker? Ik laat mij niet opjagen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille
12/02/2022 Gavere

Nieuwste reacties