Winnaar van Gent-Wevelgem beloond met contractverlenging
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Alexander Kristoff blijft langer bij UAE

Winnaar van Gent-Wevelgem beloond met contractverlenging
Foto: © photonews

Als Jasper Philipsen zich nog meer wil gaan ontwikkelen als sprinter, kan hij zeker nog één en ander opsteken van Alexander Kristoff. De sterke Noor blijft alvast in hetzelfde team rijden. Kristoff, die binnen twee weken zijn 32ste verjaardag viert, nog kunnen bijtekenen bij UAE.

De jaren hebben nog geen vat op Alexander Kristoff of toch niet al teveel. Ook in zijn tweede jaar bij UAE blijft Kristoff een snelle man waar ook op gerekend kan worden in de grote klassiekers. Het beste bewijs hiervan is zijn derde plaats in de Ronde van Vlaanderen en zijn overwinning in Gent-Wevelgem, waar hij John Degenkolb en Oliver Naesen voor bleef.

De ploeg uit de Emiraten is tevreden over zijn huidige tandem van topsprinters Kristoff - Gaviria. Als laatste man voor Gaviria kan Kristoff nog erg nuttig zijn en in bepaalde koersen krijgt hij zeker nog zelf zijn kans. Hij heeft zijn contract dan ook nog met een jaar kunnen verlengen.

RUIME VERDIENSTE

In zijn loopbaan heeft hij toch al heel wat prijzen bij mekaar gereden. Zo staat winst in Monumenten als Milaan-Sanremo (2014) en Ronde van Vlaanderen (2015) op zijn palmares. In dat laatste jaar won hij ook de Scheldeprijs. Deelnames aan de Tour leverden al drie ritzeges op.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties