Niels Albert en twee andere veldritploegleiders moeten op zoek naar andere job
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 12 reacties

Geen plaats meer voor Niels Albert, Tom Vannoppen en Johan Verstrepen bij Pauwels Sauzen-Bingoal

Niels Albert en twee andere veldritploegleiders moeten op zoek naar andere job
Foto: © photonews

Na de samensmelting van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en Marlux-Bingoal hebben drie ploegleiders bij de ploeg van Jurgen Mettepenningen te horen gekregen dat ze mogen opkrassen. Niels Albert is er daar één van.

Gianni Meersman behoudt het vertrouwen als ploegleider van Pauwels Sauzen-Bingoal. Hij krijgt ook de steun van sportief coördinator Mario De Clercq. Dat betekent dat er voor Niels Albert, Tom Vannoppen en Johan Verstrepen geen plaats meer is binnen de ploeg. 

"Zes ploegleiders voor een veldritploeg, dat is niet realistisch", beseft Jurgen Mettepenningen. "Daarom heb ik Niels Albert, Tom Vannoppen en Johan Verstrepen gemeld dat er geen vervolg komt aan de samenwerking met hen. De keuze voor Gianni Meersman was niet moeilijk: hij heeft deze zomer alle wegwedstrijden op zich genomen, en daar waren we heel tevreden over."

Vol lof over aanpak

"En Mario De Clercq is reeds sinds dag één bij de ploeg betrokken en doet dit nog steeds met dezelfde gretigheid als 13 jaar geleden bij de opstart van ons team. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat alle huidige renners van Pauwels Sauzen-Bingoal vol lof spreken over de aanpak van Gianni en Mario. Het geeft mij ook iets meer comfort om verder te werken met mensen waar ik reeds lange tijd mee samenwerk."

"Dit speelde ook mee in de beslissing om door te gaan met de huidige ploegleiders, die vorige winter mee voor een heel goed seizoen hebben gezorgd. Dat geeft me ook veel vertrouwen voor de verdere toekomst van ons team. Voorts wil ik Niels, Tom en Johan nog veel succes wensen in hun verdere sportieve toekomst", besluit Mettepenningen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties