Corendon-Circus toont interesse in Greipel: 'De Gorilla' volgend jaar ploegmaat van Van der Poel?
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 19 reacties

Drie teams, waaronder Corendon Circus, tonen interesse in André Greipel

Corendon-Circus toont interesse in Greipel: 'De Gorilla' volgend jaar ploegmaat van Van der Poel?
Foto: © photonews

André Greipel is nog niet van plan om het leven als professioneel wielrenner achter zich te laten. De Duitser liet in onderling overleg met Arkéa-Samsic zijn contract ontbinden en moet weldra beslissen bij welke formatie hij in 2020 aan de slag gaat.

Er zouden drie ploegen geïnteresseerd zijn in de Duitse sprinter. Dat meldde Het Nieuwsblad woensdagochtend. Het zou gaan om Dimension Data, waar Victor Campenaerts volgend jaar naartoe trekt, en een andere buitenlandse ploeg. De derde geïnteresseerde partij is Corendon Circus.

De Belgische werkgever van Mathieu van der Poel rijdt met fietsen van Canyon, een Duitse producent. Dan zou Greipel een mooi uithangbord zijn in Duitsland. Ook om bijvoorbeeld een cosponsor binnen te halen, Alpecin bijvoorbeeld.

Greipel zal wellicht pas begin november kiezen voor welke ploeg hij in 2020 zal aantreden. Zijn passage bij Arkéa-Samsic was in ieder geval geen voltreffer. Hij boekte zijn enige seizoensoverwinning in La Tropicale Amissa Bongo, een Gabonese rittenkoers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/06/2021 - 20/06/2021 BK wielrennen
26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France

Nieuwste reacties