Mama Van Aert over haar zoon: "Ik heb er eigenlijk twee"
Dante Bellon
| 0 reacties

Mama Van Aert over haar zoon Wout: "Ik heb er eigenlijk twee"

Mama Van Aert over haar zoon: "Ik heb er eigenlijk twee"
Foto: © photonews

Wout Van Aert scheerde afgelopen wielerjaar hoge toppen en met het cross-seizoen is het nog niet gedaan. Mama Ivonne blikt terug op een bewogen start van haar zoon.

Wout Van Aert is na een topjaar op de weg groot kanshebber om Flandrien te worden. In een interview met Het Nieuwsblad kijkt mama Ivonne openhartig terug naar het jaar van haar zoon.

"Ik denk dat de meesten het al vergeten zij, maar Wout kon moeilijk winnen in het begin van het jaar. Het podium haalde hij wel, maar die eerste plaats... En dan komt er kritiek. Na de commentaar dat hij voor het geld koos om in het buitenland te crossen, brak mijn moederhart. Ik moet mij dat niet aantrekken, maar het is je zoon. Ik las alles op sociale media. Maar wat daar allemaal staat."

"Ik ken Wout de crosser en Wout mijn zoon", vervolgt Ivonne. "De tweede is zoveel relaxter. Ik heb echt moeten leren om hem niet meer te bemoederen. Je kan zo weinig doen. Ik zag dat Wout afzag van de commentaren. En de winter liep ook niet. Vanop vakantie belde hij en het was een heel andere Wout. Toen hij terug thuiskwam, herkende ik hem opnieuw niet meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
31/10/2020 Ronde van Lombardije
31/10/2020 Koppenbergcross
01/11/2020 Vlaamse Druivencross
07/11/2020 EK

Nieuwste reacties