Mama Van Aert over haar zoon: "Ik heb er eigenlijk twee"

Dante Bellon
| 0 reacties
Mama Van Aert over haar zoon: "Ik heb er eigenlijk twee"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert scheerde afgelopen wielerjaar hoge toppen en met het cross-seizoen is het nog niet gedaan. Mama Ivonne blikt terug op een bewogen start van haar zoon.

Wout Van Aert is na een topjaar op de weg groot kanshebber om Flandrien te worden. In een interview met Het Nieuwsblad kijkt mama Ivonne openhartig terug naar het jaar van haar zoon.

"Ik denk dat de meesten het al vergeten zij, maar Wout kon moeilijk winnen in het begin van het jaar. Het podium haalde hij wel, maar die eerste plaats... En dan komt er kritiek. Na de commentaar dat hij voor het geld koos om in het buitenland te crossen, brak mijn moederhart. Ik moet mij dat niet aantrekken, maar het is je zoon. Ik las alles op sociale media. Maar wat daar allemaal staat."

"Ik ken Wout de crosser en Wout mijn zoon", vervolgt Ivonne. "De tweede is zoveel relaxter. Ik heb echt moeten leren om hem niet meer te bemoederen. Je kan zo weinig doen. Ik zag dat Wout afzag van de commentaren. En de winter liep ook niet. Vanop vakantie belde hij en het was een heel andere Wout. Toen hij terug thuiskwam, herkende ik hem opnieuw niet meer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties