Tomas Van den Spiegel ziet het goedkomen voor Sanne Cant: "Veel nieuwe namen die op hoog niveau rijden"

Tomas Van den Spiegel ziet het goedkomen voor Sanne Cant: "Veel nieuwe namen die op hoog niveau rijden"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is nog al wel voorgekomen dat Sanne Cant in het eerste deel van het seizoen het met wat minder moest doen en uiteindelijk toch straffe resultaten kan voorleggen. Dit jaar lijkt er toch net iets meer aan de hand. Tomas Van den Spiegel van Flanders Classics blijft in haar geloven.

In het programma De Tribune van Radio 1 kwam de mindere seizoensstart van Cant aan bod. Tomas Van den Spiegel heeft hier een verklaring voor. "In de vrouwencross duiken plots heel veel nieuwe namen op die allemaal op een hoog niveau rijden. Denk aan Kastelijn of Alvarado."

NIEUWE CONCURRENTES

Voorlopig is het voor de wereldkampioene nog zoeken om hier een passend antwoord op te geven. "Dat is niet makkelijk voor Sanne Cant. Er zijn veel nieuwe concurrentes bijgekomen en het is niet makkelijk om je daar tussen te manifesteren." 

Van den Spiegel twijfelt er echter niet aan dat we in de loop van dit seizoen nog de beste Cant zullen zien. "Natuurlijk is Sanne wel iemand die meestal sterk presteert in de tweede helft van het seizoen. We rekenen er op dat het goedkomt. Cant is een renster met enorm veel mentale weerbaarheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties