Revolutie bij Lotto-Soudal na vertrek van 13 werknemers? "We handelden elke keer in het belang van de ploeg"
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Revolutie bij Lotto-Soudal na vertrek van 13 werknemers?

Revolutie bij Lotto-Soudal na vertrek van 13 werknemers? "We handelden elke keer in het belang van de ploeg"
Foto: © photonews

Donderdag kwam Lotto-Soudal met het nieuws naar buiten dat er 13 personeelsleden het team moeten verlaten. "Er zijn mensen die niet meewilden in het nieuwe verhaal", aldus CEO John Lelangue.

Ongeveer een kwart van het personeel bij Lotto-Soudal is vertrokken of moet vertrekken. De helft vertrok uit eigen beweging, maar toch lijkt dit niet het goede signaal. CEO John Lelangue kwam met tekst en uitleg bij Het Laatste Nieuws: "Dit gaat zeker niet om besparingen en heeft ook niets met paniek te maken. De beste man op de juiste plaats, daar gaan we nu voor. We handelden elke keer in het belang van de ploeg."

De lijst van vertrekkers bestaat uit één ploegleider (Bart Leysen naar Corendon-Circus), drie ­mecaniciens, twee verzorgers, twee dokters (waaronder hoofdarts Servaas Bingé), twee kinesisten, twee mensen uit de communicatiecel (waaronder woordvoerder Arne Houtekier) en een hulpkok.

"Sommigen wilden niet mee in het nieuwe verhaal"

Er waren dan ook verschillende redenen waarom sommige personeelsleden moesten vertrekken: "Sommigen kregen een mooie andere aanbieding, anderen waren te duur, het klikte gewoon niet of er was een verschil in visie. Er zijn er in elk geval ook heel veel die er graag in meegaan."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties