Wielertransfers: Spaanse formatie is klaar, Fransman die dit seizoen indruk maakte heeft nog steeds geen team

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Wielertransfers: Spaanse formatie is klaar, Fransman die dit seizoen indruk maakte heeft nog steeds geen team
Foto: © photonews

November loopt ten einde en dat wil zeggen dat de meeste wielrenners wel weten waar ze aan toe zijn met het oog op volgend seizoen. Toch blijven er nog enkele op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging.

Burgos-BH

Het Spaanse Burgos-BH heeft intussen aangekondigd dat hun huiswerk voor 2020 af is. De formatie haalde met Willie Smit (Katusha), Alex Molenaar (Monkey Town), Isaac Canton (Kometa), Pablo Guerrero (Radio Popular Boavista) en Carlos Canal (U23) vijf versterkingen binnen. Daniel Lopez, Alvaro Robredo en Nuno Bico (gestopt) moesten het team verlaten. 

Le Cunff

De 31-jarige Kévin Le Cunff kende in 2019 een uitstekend jaar. De Fransman die uitkwam voor St Michel - Auber 93 kon aanvankelijk op belangstelling rekenen van Arkéa-Samsic, Total, Cofidis en Vital Concept. Geen enkel team besloot hem binnen te halen waardoor hij nog steeds op zoek is naar een werkgever.

Le Cunff eindigde dit jaar als zesde in het regelmatigheidscriterium Coupe de France door een hele hoop ereplaatsen te behalen. In 2018 was hij nog de beste in de Boucles de l'Aulne door Arthur Vichot en Guillaume Martin voor te blijven. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties