Naast 'De Ronde 2020' is er ook 'De Ronde tegen Corona'

Naast 'De Ronde 2020' is er ook 'De Ronde tegen Corona'

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Ronde van Vlaanderen kan dan wel niet gereden worden zoals gepland, maar deze dag zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. Een aantal renners gaan virtueel de strijd aan in 'De Ronde 2020'. Daarnaast is er ook een nog mooier initiatief.

Namelijk een actie die hoop moet bieden, niet alleen aan wielerliefhebbend Vlaanderen, maar aan de hele bevolking: de Ronde tegen Corona. Een helikopter kruist de hele dag door Vlaanderen en zal hartverwarmende beelden maken om zo het beste van Vlaanderen te tonen.

De helikoptervlucht start om 11u op de plaats waar anders de Ronde van Vlaanderen van start ging, in Antwerpen. Daar zal de helikopter om 17u ook opnieuw landen. Via de provincie Antwerpen gaat het naar Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

KORT NA DE MIDDAG IN OUDENAARDE EN OMSTREKEN

Omstreeks 13u20 zal de helikopter voorbij gekende hellingen als de Muur van Geraardsbergen, de Kanarieberg, de Oude Kwaremont, de Paterberg, de Koppenberg, de Steenbeekdries, de Taaienberg en de Kruisberg passeren. Daarna gaat het nog naar Vlaams-Brabant en Limburg om vervolgens dus weer aan te komen in Antwerpen. 'De Ronde tegen Corona' zal ook te volgen zijn op VTM in de vorm van een studioprogramma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties