Ploegen kondigen hun selecties voor Ronde van de Provence aan: Lotto rekent op trio Gilbert - Wellens - Degenkolb

Ploegen kondigen hun selecties voor Ronde van de Provence aan: Lotto rekent op trio Gilbert - Wellens - Degenkolb
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na de Ster van Bessèges is het uitkijken naar de Ronde van de Provence, de volgende rittenkoers in Frankrijk. Die duurt van 11 tot 14 februari. De laatste hand wordt gelegd aan de selecties, de ene na de andere wordt nu bekendgemaakt.

Eerder gaven ploegen als Deceuninck-Quick.Step en Ineos reeds hun selectie vrij voor de Ronde van de Provence. Inmiddels heeft ook onder andere Lotto Soudal dat gedaan. Philippe Gilbert, Tim Wellens en John Degenkolb zijn de kopmannen voor Lotto in de Provence. Verder ook nog Conca, Frison, Oldani en Vermeersch in de selectie.

GEEN BELGEN BIJ AG2R

Movistar trekt richting de Franse regio met Enric Mas, Lluís Mas, Jorgenson, González, Verona, Samitier en Erviti. DSM komt aan de start met Combaud, Donovan, Kanter, Leknessund, Märkle, Roche en Sütterlin. AG2R doet het zonder Belgische enclave maar wel met Schär, Bouchard, Gallopin, Parêt-Peintre, O'Conner, Calmejane en Venturini.

Bora-Hansgrohe heeft Aleotti, Fabro, Großschartner, Konrad, Schelling, Walls en Wandahl geselecteerd. Voor UAE komen Ardila, Bystrøm, Conti, Covi, Kristoff, Laengen en Trentin in actie in de Ronde van de Provence.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties