Wout van Aert gaat met Jumbo-Visma pas vrijdag de Omloop verkennen

Wout van Aert gaat met Jumbo-Visma pas vrijdag de Omloop verkennen
Foto: © photonews

Heel wat ploegen zijn de Omloop reeds gaan verkennen. Jumbo-Visma en Wout van Aert hebben dat nog niet gedaan. Dat gaat er wel nog van komen: de Belgische kampioen en zijn ploegmaats begeven zich een dag voor de wedstrijd op het parcours.

Sporza heeft vernomen dat vrijdag de verkenning van Jumbo-Visma van het parcours van de Omloop Het Nieuwsblad op het programma staat. Met dus ook Wout van Aert bij. Het zal voor het eerst zijn dat Van Aert in België op de fiets gespot kan worden sinds het BK veldrijden.

Dat was meteen ook het moment waarop hij zijn veldritseizoen afsloot, waarna naar de Teide in Tenerife trok om zich op een hoogtestage klaar te stomen voor het nieuwe wegseizoen. Dat gaat voor Van Aert komende zaterdag dus écht van start.

METEEN HOGE VERWACHTINGEN

De werkelijke hoofddoelen liggen uiteraard een stukje verder, maar ook in de Omloop zullen de verwachtingen al niet min zijn. Vorig jaar deed Van Aert niet mee aan de Omloop, dit jaar wel. En hij zal na de verkenning van vrijdag een perfect beeld hebben van het parcours. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties