Zien we ritwinnaar in de Vuelta Thymen Arensman nog eens terug in het veld?: "Het hangt af van het team"

Ritwinnaar in de Vuelta Thymen Arensman is ook een talent in het veldrijden: "Afhankelijk van de ploeg of ik terug kan crossen"

Zien we ritwinnaar in de Vuelta Thymen Arensman nog eens terug in het veld?: "Het hangt af van het team"

Thymen Arensman won de rit naar het dak van de Vuelta. In het verleden was hij ook veldrijder. Hij werd nationaal kampioen bij de junioren en hij werd 2e in de Koppenbergcross bij de beloften.

"Ik cross heel graag", vertelde Thymen Arensman aan Sporza. "Ik hoop dat het er nog eens van komt, maar het hangt ook af van mijn ploeg. Als zij andere bedoelingen hebben, begrijp ik dat. Het is ook zo dat ik meer talent voor de weg dan voor het veld heb. Ik ben niet zo explosief."

Misschien is een combinatie tussen weg en veld wel een mogelijkheid. Zoals Wout Van Aert en Mathieu van der Poel doen. Zij bewezen al dat je er beter van wordt. "Dat vind ik ook", ging Arensman verder. "Maar het is ook belangrijk wat ik leuk vindt."

Arensman verlaat na het seizoen wellicht Team DSM en gaat naar INEOS Grenadiers. Al is die transfer nog altijd niet bevestigd. "Als ik naar daar ga, zal ik daar dan eens moeten gaan horen", besloot Arensman

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties