Lotto-Dstny beantwoordt vraag van 1 miljoen over eventuele deelname toptalent Arnaud De Lie in Ronde van Vlaanderen

Lotto-Dstny beantwoordt vraag van 1 miljoen over eventuele deelname toptalent Arnaud De Lie in Ronde van Vlaanderen
Foto: © photonews

Kunnen ze bij Lotto-Dstny toptalent Arnaud De Lie niet ook gebruiken in de Ronde van Vlaanderen? Sinds diens sterke openingsweekend is dat een vraag die de ronde doet.

Niemand die de ontbolstering van Arnaud De Lie kan ontkennen en het is niet dat Lotto-Dstny meteen een andere kopman heeft die in de Ronde kan strijden voor de prijzen. "Op dit moment is hij niet voorzien", maakt performance manager Maxime Monfort duidelijk in Het Laatste Nieuws.

Tal van zaken spelen mee in het nemen van die beslissing. "Ik vind het geen goed idee om zijn programma om te gooien. Omdat dat in de aanloop naar de Ronde andere, belangrijke koersen bevat die hij, mocht hij starten in Brugge, onvermijdelijk zou moeten schrappen."

NOG ALTIJD MAAR 20

"En vooral: omdat één week na Vlaanderen al Parijs-Roubaix volgt en de vermoeidheid zich in functie van één van zijn grote voorjaarsdoelen op die manier dreigt op te stapelen", haalt Monfort nog een mogelijke reden aan. "Niet vergeten: hij is nog altijd maar 20. Dus neen, ik denk niet dat het zal gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws