Naesen moet zich neerleggen bij beslissing van ploeg en sponsor: "Ik vind dat ergens wel jammer"

Naesen moet zich neerleggen bij beslissing van ploeg en sponsor: "Ik vind dat ergens wel jammer"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Oliver Naesen is aan een degelijk voorjaar bezig, maar een echte uitschieter zat er nog niet bij. In Parijs-Roubaix gaat hij weer voor een goed resultaat.

Naesen eindigde al twee keer dertiende en een keer twaalfde in Parijs-Roubaix. Een top tien zat er dus nog niet in. Donderdag ging hij verkennen, maar het lag er heel nat en vettig bij. Niet de voorkeur van Naesen. 

Geen speciale fiets voor Parijs-Roubaix

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Jumbo-Visma of DSM geen innovatief bandendruksysteem bij AG2R-Citroen. Zelfs geen speciale Parijs-Roubaix fiets en dat vindt Naesen spijtig.

"De sponsors en de ploeg beslissen dat. Ik vind dat ergens wel jammer", zegt Naesen bij Het Nieuwsblad. In het verleden reed Naesen wel nog in de Hel met een speciale fiets en voelt toch anders aan dan een normale fiets met een dikkere band vindt Naesen. 

"Ik weet natuurlijk uit mijn ervaring van de vorige jaren dat als je echte een Roubaix-fiets hebt die speciaal daarvoor ontworpen is dat dit een ander gevoel geeft op de kasseien dan je gewone fiets", zegt Naesen nog. Maar het zal zondag dus met een gewone fiets te doen zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties