Caleb Ewan toont zijn Tour-ambities die zijn mager seizoen moeten goedmaken

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Caleb Ewan toont zijn Tour-ambities die zijn mager seizoen moeten goedmaken
Foto: © photonews

Caleb Ewan wil enkele ritten in de Tour de France winnen. Dat heeft hij op een persconferentie voor de start van de Tour gezegd. Zo zou hij zijn hele seizoen al goedmaken.

Het was nog niet veel soeps dit seizoen voor Caleb Ewan. Hij won enkel nog maar de GP Marcel Kint dit seizoen. Verder enkele ereplaatsen, maar voor een sprinter met 5 Tour-ritten op zijn palmares is dat toch wel wat magertjes. 

Toch straalt Ewan voor de Tour vertrouwen uit. "Hopelijk kan ik in deze Tour enkele ritten winnen", klonk het op een persconferentie. Die "enkele" herhaalde hij meermaals.

"Ik denk dat ik mijn goede vorm op het juiste moment te pakken heb", ging de Australiër van Lotto Dstny verder. "Ik voel me goed. Mijn voorbereiding was beter dan vorig jaar. Ik weet wat er toen is misgegaan en mijn vorm is nu ook beter dan toen."

"Ook krijgen we dit jaar meer kansen dan vorig jaar in de Tour. Hopelijk wordt het een betere Tour. Mijn seizoen was nog niet zo goed, maar ik geloof dat je in het midden van het seizoen het tij kan doen keren. Ik wil niet zo ontgoocheld zijn als in 2022", sloot Ewan af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties