Jasper Philipsen kende bijna pech: "Hij kon ternauwernood recht blijven"

Joachim Vandecauter
| 0 reacties
Jasper Philipsen kende bijna pech: "Hij kon ternauwernood recht blijven"
Foto: © photonews

Jasper Philipsen is tijdens de 7e rit naar Bordeaux net niet ten val gekomen. Dat werd vermeld tijdens de Sporza-uitzending.

Tijdens de Sporza-uitzending van de Tour de France wordt af en toe naar de man op de motor overgegaan. Op weg naar Bordeaux gaf hij een bijna-val van Jasper Philipsen mee. Er was geen motor met camera in de buurt. 

"Hij was net gaan plassen en probeerde achter de volgwagen van Alpecin-Deceuninck terug naar het peloton te keren", begon Carl Berteele zijn verhaal bij de Sporza-commentatoren. "Opeens moest de rij volgwagens bruusk remmen en dus ook de volgwagen van Alpecin-Deceuninck."

"Philipsen tikte daarbij de bumper van de volgwagen aan en ging van links naar rechts", ging Berteele verder. "Hij kon ternauwernood recht blijven. Hij was als een kunstenaar op de fiets."

Zo kwam Philipsen met de schrik vrij. Er waren geen blessures te zien, maar de groene trui moest wel van schoenen wisselen. Nadien zette hij zijn terugkeer richting het peloton samen met Mathieu van der Poel terug in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties