đŸŽĨ BEKIJK: de waanzinnige beelden waarbij de gele trui door absolute chaos voet aan grond moet zetten bergop

đŸŽĨ BEKIJK: de waanzinnige beelden waarbij de gele trui door absolute chaos voet aan grond moet zetten bergop
Foto: © photonews

Aan chaos geen gebrek in deze Tour de France. Dat zagen we al eerder, maar wat de gele trui meemaakte op de Col de la Loze, tartte alle verbeelding.

Het duurde nog een lange tijd eer het publiek er iets van in beeld kreeg. Tijdens de VRT-uitzending had Carl Berteele op de motor al aangegeven dat de motor van Thomas Voeckler, die commentaar geeft voor de Franse televisie, volledig stilstond.

Met een ontketende Jonas Vingegaard die op komst was, dreigde de chaos dan al. Tot overmaat van ramp kwam ook een ASO-wagen tot stilstand. Net dan kwamen Kelderman en Vingegaard op die plek langs. Afstappen moest de gele man niet doen, maar Vingegaard zette wel heel even voet aan de grond. Bekijk de beelden van Eurosport.

Het zijn toestanden die je in de Tour de France helemaal niet wil zien! Er stond ook weer een massa volk nabij het dak van de Tour. De organisatie moet zich dan ook grondig gaan bezinnen. Kelderman en Vingegaard werden door supporters wel weer op gang geduwd en konden gelukkig veilig hun weg verderzetten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties