Vannieuwkerke en De Cauwer maken zich boos tijdens Parijs-Roubaix: "Crapuleuze manieren!"

Vannieuwkerke en De Cauwer maken zich boos tijdens Parijs-Roubaix: "Crapuleuze manieren!"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de Ronde van Vlaanderen kreeg Mathieu van der Poel al bierdouches en boegeroep over zich heen. Ook tijdens Parijs-Roubaix was er een incident.

Op iets meer dan 40 kilometer van de streep reed Mathieu van der Poel iets meer dan anderhalve minuut voor op de eerste achtervolgers. Maar toch konden sommige toeschouwers aan de kant het niet verkroppen. 

Op beelden is duidelijk te zien hoe een wielerpetje richting het achterwiel van Mathieu van der Poel lijkt te vliegen. De vrouwelijke toeschouwer lijkt het putje bewust richting het achterwiel te gooien. 

Van der Poel trekt zich niets aan van toeschouwers

Op Carrefour de l’Arbre kreeg Van der Poel dan opnieuw bier over zich heen. Net als tijdens de Ronde van Vlaanderen leek het Van der Poel niet te deren, de wereldkampioen stoomde gewoon door richting Roubaix. 

"Zie je dit? Onverlaat! Echt waar, dit zijn crapuleuze manieren. Je kunt alleen maar hopen dat die dikke lafaard geïdentificeerd wordt", zei commentator Karl Vannieuwkerke bij Sporza. 

"Je moet eens iemand 10.000 euro boete geven of een maand in de gevangenis steken. Laat ons toch vooral supporteren", opperde José De Cauwer nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties