Grap van Thomas De Gendt schiet in verkeerde keelgat bij collega: "Ik vind het niet leuk"

Grap van Thomas De Gendt schiet in verkeerde keelgat bij collega: "Ik vind het niet leuk"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Thomas De Gendt (Lotto Dstny) staat bekend om zijn gevatte opmerkingen op X. Tijdens de vijfde rit in de Giro deed hij dat opnieuw, maar zijn collega kon er niet om lachen.

In een nerveuze vijfde etappe van de Giro gingen heel wat renners tegen de grond. Onder meer Tobias Foss, klassementsrenner Daniel Martinez en Europees kampioen Christophe Laporte likten hun wonden. 

Ook de Hongaarse kampioen Attila Valter ging op zo'n 25 kilometer van de streep tegen de grond. Hij kon zijn weg wel verder zetten, maar als vijf na laatste binnen op meer dan tien minuten van winnaar Benjamin Thomas. 

Valter kan niet lachen om grap De Gendt

Vanuit zijn zetel was Thomas De Gendt de etappe in de Giro aan het volgen en hij kon het niet laten om een woordspeling te maken. "Wie valter", schreef De Gendt op zijn sociale media met een foto van de gevallen Valter erbij. 

De Hongaar zag de tweet en antwoordde met een vragende emoji. Daarop antwoordde De Gendt in het Engels: "Het is een grapje met jouw naam. Jouw Nederlandse ploegmaten zullen het wel verklaren."

Maar Valter kon de grap niet appreciëren. "Ze hebben het me uitgelegd. Ik vind het niet leuk." Waarop De Gendt nog een laatste keer reageerde: "Andere smaak. Geen probleem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties