Contractnieuws bij Telenet Fidea: Aerts, Hermans én Van Loy tekenen nieuwe overeenkomst

Koen Frans
Koen Frans
| 5 reacties
Contractnieuws bij Telenet Fidea: Aerts, Hermans én Van Loy tekenen nieuwe overeenkomst

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Europese kampioenen Toon Aerts en Quinten Hermans (beloften) hebben een nieuw contract getekend bij de Telenet Fidea Lions. Dat maakt de ploeg zelf bekend.

Europees kampioen Toon Aerts was uiteraard opgetogen met zijn contractverlenging. "Ik heb me altijd al goed gevoeld binnen de familiale sfeer van de Telenet Fidea Lions. De staff en zeker ook de sponsors hebben me de voorbije jaren de kans gegeven om rustig te groeien als renner. Mijn Europese titel was dan ook een mooie bekroning voor iedereen rond me. Dat het team me nu het vertrouwen geeft om tot eind 2020 samen verder te bouwen stemt me erg gelukkig!"

Quinten Hermans is Europees beloftenkampioen en is blij dat hij in het vertrouwde nest actief blijft. "Ik ben blij dat ik gewoon kan blijven samenwerken met de mensen waar ik al als nieuweling mee samenwerkte. Al die jaren werd ik goed verzorgd en ik wil het team nu ook het vertrouwen teruggeven dat zij altijd in mij hebben gehad." Ook Ellen van Loy (6de op de UCI-ranking bij de vrouwen) tekende een nieuw contract bij Telenet Fidea.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties