Jolien D'hoore wil in 2017 vooral in deze twee koersen scoren

Redactie
| 0 reacties
Jolien D'hoore wil in 2017 vooral in deze twee koersen scoren
Foto: © photonews

Jolien D'hoore was zondag de eerste vrouw die de Kristallen Fiets in ontvangst mocht nemen. De wielrenster is ondertussen volop bezig met de voorbereiding voor het nieuwe wielerseizoen. In 2017 focust ze op twee grote koersen.

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is al van start gegaan, ook bij de vrouwen. "Van 5 tot en met 17 januari trek ik met elf andere meisjes op stage naar het Spaanse Mojacar. Aansluitend start ik mijn seizoen in de Ladies Tour of Qatar", zegt Jolien D'hoore.

In 2017 wil D'hoore focussen op de Ronde van Vlaanderen en het WK. "Samengevat is het mijn ambitie om de komende twee jaar overal waar ik aan de start verschijn te koersen voor winst. Zoals dat vóór Rio het geval was. Mijn olympische missie stond een geslaagd wegseizoen in de weg."

"Ik vond het leuk om wat afwisseling in te bouwen in mijn carrière. Fysiek én mentaal. En ik zal de weg en de piste in de mate van het mogelijke blijven combineren. Maar nu wil ik vooral opnieuw mijn goeie, oude niveau halen op de weg. Dat zou me een zalig gevoel schenken", besluit de renster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties