Ambitieuze Tony Martin wil zich in de toekomst toeleggen op twee Monumenten

Redactie
| 0 reacties
Ambitieuze Tony Martin wil zich in de toekomst toeleggen op twee Monumenten

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het zal vreemd zijn om Tony Martin in 2017 niet meer in een truitje van de ploeg van Patrick Lefevere te zien zijn. De Duitse hardrijder komt volgend seizoen uit voor Katusha en heeft ook andere doelstellingen.

Tony Martin wil wat graag op de eerste dag van de Tour de gele trui veroveren in de proloog in het Duitse Düsseldorf. Maar Der Panzerwagen heeft ook zijn zinnen op de voorjaarsklassiekers gezet. "Ik wil alleszins ooit één voorjaarsmonument winnen", opent de Duitser in HNB.

En dan mikt Martin op de grootste kasseiklassiekers. "Eerst de Ronde van Vlaanderen en daarna Parijs-Roubaix, want ik heb het gevoel dat ik gemakkelijker de tweede kan winnen. In april was het al fantastisch om samen met Boonen te schitteren in Roubaix. Straks rijd ik tegen hem, het zal voor beiden vreemd zijn."

Katusha kan in het voorjaar met Alexander Kristoff nog een andere belangrijke troef uitspelen. "Ik ben de offensieve kracht, Alexander de defensieve. Hij kan het zich veroorloven om in de wielen te blijven hangen", legt Martin zijn plannetje alvast uit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties