Beloftenwereldkampioen Iserbyt ontkracht geruchten over mindere seizoensstart: "Dat is zever"

Redactie
| 6 reacties
Beloftenwereldkampioen Iserbyt ontkracht geruchten over mindere seizoensstart: "Dat is zever"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Eli Iserbyt is er de laatste weken weer helemaal aan het doorkomen en staat zondag als belofte aan de start van het BK bij de mannen. De wereldkampioen bij de beloften kende een mindere start van het seizoen, maar Iserbyt wil de geruchten de wereld uit helpen.

De mindere prestaties van Iserbyt in de eerste weken van het seizoen zouden te wijten zijn aan de trainingstochtjes met zijn vriendin Puck Moonen. De Nederlandse schone verdedigt dit seizoen de kleuren van Lotto Soudal. Maar volgens Iserbyt is er van die geruchten niks waar.

"Dat is zever. We hebben sinds augustus niet meer samen getraind", klinkt het in HNB. "Als ik nu met Puck of met een wielertoerist zou gaan trainen, wat is het verschil? Maar ik ontken niet dat ik af en toe nog van het leven wil genieten. We zijn beiden nog jong, hé. Moet ik dan 24 uur op 24 uur met de koers bezig zijn?"

Studies rechten

Bovendien studeert Iserbyt rechten aan de KUL. "Dat mijn seizoensbegin minder was, komt misschien omdat ik veel meer boeken heb moeten lezen. Ik vind studies heel belangrijk. Mijn moeder is burgerlijk ingenieur. Mijn vader is directeur bij een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de luchtvaartindustrie", besluit Iserbyt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties