Nieuwe wielerbabe van Lotto Soudal: "Ben de vragen over strakke koerspakjes stilaan beu"

Redactie
| 13 reacties
Nieuwe wielerbabe van Lotto Soudal: "Ben de vragen over strakke koerspakjes stilaan beu"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Bij de vrouwen heeft Lotto Soudal dit seizoen een opvallende transfer gedaan. De Nederlandse schone Puck Moonen, bovendien de vriendin van Eli Iserbyt, wil bij de Belgische ploeg bewijzen dat ze meer in huis heeft dan mooie looks.

Als vriendje Eli Iserbyt het over een badpakkenspecial heeft, dan zegt dat Puck Moonen weinig. "Zelf zegt het mij niets. Modellenwerk zou ik wel nog overwegen", laat de 20-jarige Nederlandse weten in HNB. "Ik heb net mijn eerste opdracht gekregen. In februari doe ik een fotoshoot voor een winkel van jeansbroeken."

Geen vragen over de koers

Er wordt bij Moonen veel gefocust op haar uiterlijk en niét op haar fietsprestaties. Dat is ze wat beu. "Maar al die aandacht voor mijn uiterlijk werkt enkel motiverend om te bewijzen dat ik ook hard kan fietsen. Ik ben de vragen over strakke koerspakjes stilaan beu. Vragen over de koers krijg ik zelden."

"Ik ben zelf een aanvaller. Ik val voortdurend aan en wil altijd zelf op kop rijden. Alleen verspil ik daardoor zoveel energie dat ik nooit meedoe voor de prijzen. Ik ben ook niet snel aan de meet", besluit Moonen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties