Rel met bondscoach ook voor Sels voorbij: "Maar ben ik erbij door mijn prestaties of mijn protest?"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Rel met bondscoach ook voor Sels voorbij: "Maar ben ik erbij door mijn prestaties of mijn protest?"
Foto: © photonews

Loes Sels was gisteren bij de voorstelling van de selectie voor het WK een item. Niet zozeer door haar selectie, wel door ongelukkige uitspraken van bondscoach Rudy De Bie.

De Bie excuseerde zich gisteren via de media al uitgebreid voor zijn uitspraken. Dat kan u hier nog eens nalezen. Hij had Loes Sels een hobbyiste genoemd en laten uitschijnen dat haar moederschap een probleem zou vormen voor haar sport en mogelijk haar WK-selectie.

Ze was er toch bij, bij de vrouwen die de regenboogtrui terug naar België moeten proberen meenemen. Naast excuses via de media belde De Bie haar ook op. "Ik apprecieer dat telefoontje enorm", aldus Sels in Het Nieuwsblad.

Dubbel gevoel

Ze wil er wel nog eens met hem op terugkomen. "Ik wil hem onder vier ogen spreken, want ik wil weten waarom hij dat gezegd heeft. Tenslotte gaat het niet alleen om mij, maar alle vrouwen die sport combineren met werk."

"Ik zit met een dubbel gevoel. Ben ik erbij door mijn prestaties of omdat ik geprotesteerd heb?" Voor motivatie zorgt het alvast. "Ik ga me dubbelplooien op dat WK en vlak voor de start nog eens die uitspraken over vrouwen en moeders die koersen lezen. Dat zal de nodige energie geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

28/11/2020 GP Kortrijk
05/12/2020 Cyclocross Boom
06/12/2020 Dendermonde
13/12/2020 GP Zonhoven
19/12/2020 Cyclocross Asper-Gavere

Nieuwste reacties