Beter te vroeg dan te laat: Tiesj Benoot en co gingen de klassiekers al verkennen

Redactie
| 1 reacties
Beter te vroeg dan te laat: Tiesj Benoot en co gingen de klassiekers al verkennen

Het klassieke voorjaar nadert met rasse schreden, op het einde van de maand staat het openingsweekend op het menu; Voor enkele renners van Lotto Soudal was het afgelopen weekend tijd om het parcours van enkele voorjaarsklassiekers te gaan verkennen.

Tiesj Benoot, Frederik Frison, Moreno Hofland, Nikolas Maes en Jürgen Roelandts gingen afgelopen zaterdag al delen van de Omloop Het Nieuwsblad verkennen. Zondag was het dan weer tijd voor een verkenning van Kuurne-Brussel-Kuurne en E3 Harelbeke.

"Sommge jongens kennen de streek natuurlijk goed, maar anderen minder", opent ploegleider Herman Frison bij zijn team. "En het is sowieso nuttig om de opeenvolging van hellingen en kasseistroken nog eens te zien, ook voor mezelf."

"We hebben gekozen voor dit weekend omdat het weer mogelijk slecht kan zijn enkele dagen voor het openingsweekend. Nu hebben we die verkenningen zonder enige stress kunnen doen en zijn we gespaard gebleven van veel regen. Zulke tochten zijn ook ideaal om te experimenteren met de breedte van de tubes en de bandenspanning", besluit Frison.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties