Einde seizoen Jolien Verschueren, maar: "Ongelofelijk dat ze die wedstrijd nog heeft uitgereden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 18 reacties
Einde seizoen Jolien Verschueren, maar: "Ongelofelijk dat ze die wedstrijd nog heeft uitgereden"

Voor Jolien Verschueren zit het seizoen er veel vroeger dan verwacht op. Na haar zware val in Hoogstraten moet ze een kruis maken over de rest van het veldritseizoen. Ploegleider Sven Vanthourenhout reageerde teleurgesteld.

Verschueren kwam zwaar ten val en blesseerde haar knie en ribben. Het verdict is zwaar, want de deeltijdse kleuterleidster komt dit seizoen niet meer in actie. "Ongelofelijk dat ze die wedstrijd nog heeft uitgereden", laat Sven Vanthourenhout weten bij de ploeg. "

Gebroken rib

"Veel renners zouden afdraaien, maar Jolien kan enorm veel pijn verbijten. En dan verneem je dat ze een gebroken rib heeft. Een serieuze domper op een moeilijk seizoen. De overwinning op de Koppenberg was het hoogtepunt van haar seizoen."

Maar daarna waren er vooral veel downs bij Verschueren. "Na een valpartij in Hasselt heeft ze veel problemen gekend met de rug en kon ze nooit een wedstrijd in ideale omstandigheden afwerken. Dat het seizoen dan zo moet eindigen is heel spijtig. In de eerste plaats voor haar en ook voor de ploeg", besluit de ploegleider.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties