Greg Van Avermaet is erg dichtbij, maar ziet Alexander Kristoff een tweede keer de bloemen pakken in Oman

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Greg Van Avermaet is erg dichtbij, maar ziet Alexander Kristoff een tweede keer de bloemen pakken in Oman

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Noor Alexander Kristoff heeft zijn tweede ritzege beet in de Ronde van Oman. De renner van Katusha-Alpecin bleef Sonny Colbrelli en onze landgenoot Greg Van Avermaet voor in een sprint met een kleine groep. Ben Hermans (BMC) blijft leider.

Er wachtte de renners een lastige rit in de vierde etappe van de Ronde van Oman. Bob Jungels (Quick Step-Floors) zag zijn kans en ging er vandoor met 8 andere vluchters. Hun ontsnapping zou echter niet standhouden, door het werk van BMC voor leider Ben Hermans.

Er waren nog enkele uitvallen van onder meer Fuglsang en Kung, maar uiteindelijk kwam het kleine pelotonnetje toch nog terug. In de sprint stond er net zoals in de eerste rit geen maat op Kristoff. Hij bleef Sonny Colbrelli en Greg Van Avermaet voor.

Hermans blijft leider

Met Oliver Naesen, Benjamin Declercq en Yves Lampaert eindigden er vandaag nog drie Belgen in de top 10. Ben Hermans blijft met nog twee ritten voor de boeg de leider van het algemene klassement in Oman. Hij heeft een voorsprong van 5" op Rui Costa en 13" voorsprong op nummer 3 Jakob Fuglsang.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties