Belg in vorm van Lotto Soudal gaat niet meer van start in Tirreno-Adriatico
Redactie
| 1 reacties

Tim Wellens past voor de tijdrit in Tirreno-Adriatico

Belg in vorm van Lotto Soudal gaat niet meer van start in Tirreno-Adriatico

Bij Lotto Soudal zal er vandaag een renner minder aan de start verschijnen in de afsluitende tijdrit van Tirreno-Adriatico, die plaatsvindt in San Benedetto del Tronoto. Man in vorm Tim Wellens past met het oog op Milaan-Sanremo.

Zaterdag wordt met La Primavera het eerste grote Monument van het seizoen gereden. En daar wil Wellens goed zijn. Vandaar zijn keuze om niet meer te starten in de tijdrit. "Mijn benen zijn momenteel niet zo goed als ik zou willen", laat Wellens weten in La DH. "Ik heb duidelijk wat nood aan rust en daarom start ik niet in de tijdrit."

Rust nemen

"Ik kan beter vier volle dagen rust nemen met het oog op Milaan-Sanremo van zaterdag", vervolgt de Truienaar die in Monaco woont. Zijn beste dagen van het voorjaar heeft Wellens naar eigen zeggen nog niet gehad, ondanks drie eerdere ritzeges dit seizoen.

"Mijn topvorm ligt nog niet achter mij, maar ik denk dat ik momenteel de inspanningen betaal van de Strade Bianche en de eerste moeilijke ritten van Tirreno-Adriatico", aldus Wellens.

Meer nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/06/2019 BK wielrennen
06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France

Nieuwste reacties