Kamp Van Avermaet tevreden: "Greg ging niet naar Tirreno om de grote Jan uit te hangen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Kamp Van Avermaet tevreden: "Greg ging niet naar Tirreno om de grote Jan uit te hangen"
Foto: © photonews

Greg Van Avermaet reed een meer dan degelijke Tirreno Adriatico, maar haast alle aandacht ging naar een sterke Peter Sagan. In de entourage van de Belg maken ze zich geen zorgen.

"Hij was gestart met de bedoeling om een rit te winnen en dat lukte niet, maar dat is geen drama", aldus zus Claudia Van Avermaet in Het Laatste Nieuws. "De rit van zondag was op zijn maat, maar Greg moest toegeven dat het nog te zwaar was."

Dat heeft met die verstoorde voorbereiding te maken. "Door die enkeloperatie ligt hij achter op zijn schema van vorig jaar." Sagan kon schitteren. "Naar het schijnt zou Sagan enkele psychologische tikken uitgedeeld hebben. Ik denk niet dat dat waar is."

"Sagan prikt nu, maar in de Omloop en de Strade Bianche heeft Greg uitgedeeld. Ik lig niet wakker van Sagan en Greg ook niet. Hij is altijd blij als Sagan meedoet, dan is er een extra renner om koers te maken."

"Misschien zit Sagan nu al aan zijn top en moet Greg zijn beste vorm nog komen. Hij ging niet naar de Tirreno om de grote jan uit te hangen. De klassiekers, dat is wat telt", sloot Claudia Van Avermaet af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties