De Gendt is duidelijk: "Weet niet of die rotonde iets uitmaakte"

Redactie
| 10 reacties
De Gendt is duidelijk: "Weet niet of die rotonde iets uitmaakte"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Thomas De Gendt ging alweer in de aanval in de Tour de France en dikte zijn kilometers in het offensief nóg wat aan. De Belg finishte in de top-tien, maar liet zich net als Keukeleire en Bakelants ringeloren door een rotonde.

"Ik denk dat ik voor de elfde keer mee was", zuchtte De Gendt bij Sporza. "Ik voelde vandaag wel dat het voor de zoveelste keer op rij was dat ik in de aanval ging, maar we hebben tenminste voor de overwinning kunnen strijden."

Maar die dekselse rotonde gooide roet in het eten. "Ik zat zelf een beetje te twijfelen, maar in mijn oortje zeiden ze alles links nemen, blijkbaar behalve díé rotonde, maar dat had ik niet door."

Alles links, behalve díe rotonde, maar dat hat ik niet door

"Ik weet niet of het een verschil gemaakt had als je ziet hóe sterk Boasson Hagen vertrok", was De Gendt eerlijk. Met de tijdrit vandaag heeft hij opnieuw een kans op een ereplaats. Al twijfelt hij nog.

"Of ik hem á bloc ga rijden? Ik zeg nu van niet, maar wellicht morgen(vandaag, red.) weer wel, hé. Ik ga nog kijken of hij mij ligt", sloot De Gendt af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties