Hilarisch verhaal: 'Campenaerts reed Vuelta uit dankzij... motor'
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Hilarisch verhaal: 'Campenaerts reed Vuelta uit dankzij... motor'

Victor Campenaerts reed zich in de kijker in de afgelopen Ronde van Italië door via een boodschap op zijn borstkas een vriendin uit te nodigen voor een date. Maar in de Vuelta zorgde hij voor nóg een grotere stunt.

"Victor kwam naast mij rijden en zei dat hij helemaal leeg zat", aldus Bram Tankink in een hilarisch interview bij Futurumshop. "Ik zei hem, als je de hele rit tussen de 250 en 300 watt trapt, ben je safe."

"Dat kan die namelijk goed, met dat bakje, het is een tijdrijder, weet je", ging de aimabele Nederlander verder. "Maar plots kwam men me zeggen dat hij gelost was."

Hij knalde me voorbij en plots was ik de laatste in koers -Bram Tankink

Tankink wou de arme Belg redden. "Het was die super zware, laatste bergrit, en hij wou zijn eerste grote ronde uitreiden. Ik vroeg twee bidons en wat gelletjes en stapte af om te wachten."

Campenaerts stoof de Nederlander echter voorbij. "Ik kon nog maar net zien dat hij het was, ik was plots de laatste in de koers. Bleek dat de motorrijder medelijden had en hem gewoon meenam."

Bekijk hieronder het fantastisch stukje televisie. Opgelet, het laden van het filmpje kan enkele ogenblikken in beslag nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/04/2021 Waalse pijl
25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandië
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop
08/05/2021 - 30/05/2021 Giro

Nieuwste reacties