Duidelijk klaar voor de komende crosswinter: "Met drie overwinningen kan ik terugblikken op een prima periode"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Duidelijk klaar voor de komende crosswinter: "Met drie overwinningen kan ik terugblikken op een prima periode"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De veldrijders doen het de laatste weken opmerkelijk goed op de weg. Niet alleen Mathieu van der Poel en Wout Van Aert mochten al de handen in de lucht steken, ook Laurens Sweeck doet het helemaal niet onaardig.

Sweeck was vrijdag nog de beste in de derde rit van de Ronde van Namen. Een opsteker met het oog op het veldritseizoen dat binnen een dikke maand van start gaat. "Het was een moeilijke wedstrijd en ook de wind deed zijn werk", opent Sweeck bij zijn team.

"We draaiden goed rond en uiteindelijk kon ik het afmaken"

"In het begin van de wedstrijd hadden we telkens iemand mee in de aanval en net voor het laatste obstakel kon ik samen met twee andere renners een kloof slaan. We draaiden goed rond en uiteindelijk kon ik het afmaken. Ik ben dan ook erg blij met deze zege. Donderdag had ik niet de benen om te volgen, maar het klassement is geen doel."

Het wegseizoen zit er bijna op voor de crosser van Era-Circus. "Na de Ronde van Namen rijd ik nog de GP Jef Scherens en dan zit het wegseizoen erop. Met drie overwinningen kan ik terugblikken op een prima periode."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties