OFFICIEEL: Patrick Lefevere heeft tweede aanwinst voor 2018 beet

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
OFFICIEEL: Patrick Lefevere heeft tweede aanwinst voor 2018 beet

Quick-Step Floors zit de laatste dagen niet echt stil op de transfermarkt. Dinsdag werd het jonge toptalent Jhonatan Narvaez nog voorgesteld, maar intussen heeft Patrick Lefevere een tweede inkomende transfer beet.

De jonge Fransman Florian Sénéchal maakt volgend seizoen de overstap van Cofidis naar Quick-Step Floors. De 24-jarige renner tekende een contract voor twee seizoenen bij de Belgische formatie. "Ik ben heel blij dat ik volgend jaar bij Quick-Step Floors mag rijden. Dit is één van de beste ploegen van de wereld", zegt de Fransman.

Ex-winnaar Parijs-Roubaix bij junioren

Sénéchal is de laatste Franse winnaar van Parijs-Roubaix bij de junioren (2011). "Ik wil er in alle koersen staan, maar ik heb een voorliefde voor de klassiekers. Het is een droom om één van die wedstrijden te winnen. Ik ben er zeker van dat Quick-Step Floors mij daarbij kan helpen", vervolgt Sénéchal.

Ook Lefevere zelf is een tevreden man. "Florian is een sterke en getalenteerde renner. Hij heeft al heel wat ervaring voor zijn jonge leeftijd. Hij is gemotiveerd en gepassioneerd en wil absoluut nog bijleren", aldus de teammanager.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties